paull.reismee.nl

Profiel

Naam Paul Langenburg

Momenteel in: Nederland

Over mij/mijn reis

Nou, dit is het dan mijn allereerste website. Ik zal eerst iets over mijzelf vertellen, ik ben Paul en sinds een aantal jaren ben ik er achter gekomen dat ik erg graag mag fietsen.

In de 4e klas van de middelbare school moest ik eens een keer naar Beerta toe. Een afstand van 6 kilometer, maar ik was er nooit geweest en het was al een hele onderneming. Het was mooi weer en eigenlijk stond ik er versteld van dat ik nog nooit eeder zo ver was gaan fietsen want het beviel me erg goed.

Op het MBO heb ik een goedkope mountainbike gekocht en toen ging het steeds verder met de tochten. Het begon heel onschuldig met een aantal rondjes van 15 a 20 kilometer. Toen ben ik eens verder gaan fietsen en dat vond ik ook al heel erg mooi.

Omdat ik na een 4 tal jaren flauw was van mijn mountainbike en omdat hij mij steeds meer onderhoud ging kosten heb ik een nieuwe fiets aangeschaft; de Stevens Galant lite. Met die fiets ga ik op vakantie. hij heeft een stevige bagagedrager, goede wielen en een sterk en stijf frame.